برگزاری رویداد علمی استارتاپ ویکند در دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه
به همت دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه اولین رویداد استارتاپ ویکند از تاریخ 6 الی 8 آذر ماه با همکاری کمیته های مختلف علمی پژوهشی و دانشجویی مراکز پسران و دختران استان در آموزشکده فنی و حرفه ای شماره 1 برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکز شماره 2 کرمانشاه در مراسم افتتاحیه این همایش آقای دکتر رضا کیهانی رییس استانی دانشگاه فنی و حرفه ای با خیر مقدم به حضار و میهمان ویژه از میزبانی این رویداد مهم علمی ابراز خرسندی نموده و برای شرکت کنندگان آرزوی موفقیت نمودند.در ادامه دکتر هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با ابراز خوشنودی از برگزاری اینگونه مراسم ضمن برشمردن تاثیرات و اهمیت استارتاپ های علمی در شناخت استعدادهای بالقوه دانشجویان و لزوم پرورش و هدایت ایده های کسب و کار های مجازی، حمایت مادی و معنوی خود و معاونت مربوطه در استانداری را در پشتیبانی از طرحهای برتر کارآفرینی اعلام نمودند.
سخنران بعدی مراسم اقای شکری مدیر عامل شرکت ذوب آهن کرمانشاه بود که با گذری به زندگی شغلی دو نسل قبل از خود به اهمیت پشتکار و سختکوشی به همراه نوآوری و خلاقیت در کار حرفه ای اشاره نموده و ضمن تشویق دانشجویان به کارهای گروهی آنان را به نقد پذیری ، سحر خیزی و تلاش مداوم توام با نوآوری توصیه نمودند .
در پایان دکتر علیرضا سالکی مدیرعامل شرکت ابزار سازان درمانگر به عنوان مدیر جهادی نمونه کشور در سال ۹۶ با گریزی به اشعار زیبا و تاثیر گذار از شعرای نامی، با تاکید به نقش اعتقاد به هدف و علاقه به کار، تاثیر صبر و پایداری بر موفقیت و کامیابی را گوشزد نمودند. و ضمن اشاره به شرایط لازم یک کارآفرین مراحل مختلف شروع تا پایان یک طرح کار آفرینی را یادآوری نمودند.
در این رویداد 350 نفر از دانشجویان دختر و پسر آموزشکده های استان کرمانشاه و همچنین سایر دانشگاه های سطح شهر کرمانشاه در سایت رویداد ثبت نام کرده که در روز افتتاحیه 290 نفر مورد پذیرش قرار گرفتند و پس از برگزاری مراسم افتتاحیه و پذیرایی و صرف وعده ناهار از ساعت 13.30 حدود 70 ایده توسط دانشجویان مطرح و مورد داوری قرار گرفت و در پایان روز نخست از میان ایده های مطرح شده 25 ایده برگزیده و تشکیل تیم دادند.
در روز دوم پنجشنبه مورخ 7 آذرماه از ساعت 9 صبح تیم ها به محل کار مورد نظر خود هدایت و مشغول به کار شدند و ورکشاپ – بوم کسب و کار و MVP و خلق ارزش برای مشتری و همچنین طراحی اعتبار سنجی ایده ها توسط تیم ها صورت پذیرفت. در روز دوم کارگاه های جانبی از قبیل 1. UI/UX 2. DotNet Zoom 3. آشنایی با دیتا ساینس برگزار گردید و تا پایان وقت روز دوم تیم ها تحت هدایت منتورها مشغول انجام کارهای خود بودند.
منتورهای مراسم :
- کیارش عباس زاده – بنیانگذار زود فود ( اسنپ فود فعلی )پ
- وحید فخر – مدیر سرمایه گزاری IT در صندوق سرمایه گزاری جسورانه ی رویش لوتوس
- محمد فقیه – مدیر محصول routaa.com
- وحید نوری – مدیر اجرایی شتاب دهنده تیک ( کرمانشاه )
- محمدجواد ابراهیمی – مشاور ارشد فنی استارتاپ ها
- مسعود بیگی – میدیر محصول شبکه کارآفرینی لینوا
- امیر محبعلی – کارآفرین سریالی
اهم فعالیت های انجام شده در روز سوم و پایانی استارتاپ به طور خلاصه : ورکشاپ طراحی ارائه به سرمایه گزاران، کارگاه آموزشی دروازه های مارکتینگ با ارائه دکتر کیارش عباس زاده، بررسی Lean Canvas و MVP احتمال تیم ها، ورکشاپ ارائه آسانسوری، ارائه تستی تیم ها و گرفتن فیدبک از داوران و اعمال فیدبک داوران به پروژه ها
از ساعت 16 روز جمعه 8 آذرماه تیم ها به ارائه نهایی کارهای خود پرداختند و داوران پس از امتیاز دهی و جمع بندی نهایی 3 تیم نهایی و همچنین رتبه بندی نهایی 25 تیم شرکت کننده را مشخص نمودند.