در حال بارگذاری ...
شنبه 22 دی 1403

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 1400 - 1399

ضوابط اجرایی نیمسال اول سال تحصیلی 400-1399

1 -آموزش در نیمسال تحصیلی 991 ، در تمامی درس/ رشته/دوره های تحصیلی در دانشگاه فنی و حرفه ای، از طریق مجازی انجام می گیرد.

استثنا: در شرایط خاص و با تصویب کارگروه آموزش مجازی آموزشکده، برای دروسی (به ویژه دروس عملی) که امکان آموزش الکترونیکی وجود ندارد، آموزش حضوری آن دروس پس از اخذ مجوزهای لازم از کمیته های استانی ستاد ملی مدیریت و مبارزه با کرونا با رعایت دستورالعمل های بهداشتی انجام گیرد.

نکته ی مهم: دانشجویان می توانند دروسی که به صورت الکترونیکی ارائه می شوند را در مبدأ و دروس حضوری را در صورت ارائه در دانشکده/آموزشکده ی شهرستان/ استان محل سکونت خود در قالب میهمان بگذرانند.

2- سامانه ی آموزش الکترونیکی دانشگاه: سامانه ی «سمیاد» samyad.nus.ac.ir تنها سامانه ی آموزش الکترونیکی در دانشگاه بوده و از ابتدای سال تحصیلی 400-1399 ،تسهیلات آموزش برخط نیز به آن افزوده خواهد شد.

3 -آموزش و آزمونهای متمرکز : به منظور ارتقای سطح کیفیت، استانداردسازی آموزش الکترونیکی و بهره وری اقتصادی آموزش در دانشگاه، اجرای آموزش و آزمون متمرکزِ حداقل یک عنوان درسی در هر دانشکده/آموزشکده الزامی است. با تشخیص کارگروه آموزش الکترونیکی و مبتنی بر شرایط دانشکده/آموزشکده، تعداد عناوین دروس متمرکز تا 5 عنوان درس قابل افزایش است. در هر صورت، تعداد دانشجو در آموزش متمرکز (که با اتخاذ یکی از روشهای زیر قابل ارائه می باشد.)، نباید از 200 نفر بیشتر باشد.

الف) آموزش غیرمتمرکز-آزمون متمرکز: در این روش، آموزش درس مربوطه توسط استاد در دانشکده/آموزشکده انجام می گیرد. اما آزمون پایانی برای حداقل یک و حداکثر 5 عنوان درس با سرفصل یکسان (از بین دروس عمومی، پایه و تخصصی) به صورت متمرکز و با همکاری استادان مربوطه در سطح دانشکده/آموزشکده برگزار می شود و سهم نمره ی آزمون پایانی در نمره ی نهایی، حداکثر 50 درصد (یعنی 10 نمره) می باشد و مابقی نمره نیز از طریق تجمیع نمرات مربوط به حضور دانشجو در کلاسهای مجازی و انجام دادن تکالیف و کار بر روی پروژه و .... توسط استاد آموزش دهنده تعیین شده و ثبت نمره ی نهایی نیز به عهده ی ایشان می باشد.

ب) آموزش و آزمون متمرکز: در این روش، آموزش حداقل یک و حداکثر 5 عنوان درس با سرفصل یکسان ( از بین دروس عمومی، پایه و تخصصی) در سطح دانشکده/آموزشکده به صورت متمرکز و توسط یک استاد انجام می گیرد. در این روش، در صورتیکه تعداد کلاسهای یک عنوان درس بیش از یک کلاس باشد، بکارگیری اساتید دیگر برای کلاسهای بعدی ارجح میباشد. برای دروسی که بیش از یک استاد دارند، لازم است همه ی آنها در تهیه ی آزمون مشارکت داشته باشند. ( به کارگیری اساتید مجربتر و توجه به تکمیل ساعات موظف کادر آموزشی مربوطه در آموزش متمرکز مورد تأکید است.) 

یادآوری مهم 1: در خصوص دروس گروه معارف اسلامی، سیاستهای ابلاغی معاونت آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها مبنای عمل بوده و در صورت ابلاغ هرگونه تغییری در سیاستهای آن نهاد محترم، متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد. بخشنامه ی شماره ی 25/320/264مورخ 1399/01/25 این معاونت، در نیمسال تحصیلی 991 نیز قابلیت اجرا خواهد داشت. در عین حال، دانشکده/آموزشکده ها می توانند با توجه به تجربهی نیمسال گذشته، رأساً نسبت به ارائه ی دروس گروه معارف اسلامی اقدام نمایند.

یادآوری مهم 2 : با توجه به شرایط خاص آموزش و آزمون الکترونیکی، « برگزاری آزمون های میانی، ارائه ی تکالیف در سامانه، فعال کردن تالار گفتگو و سایر فعالیتهای فرآیندی توسط اساتید و اختصاص تا سقف 10 نمره به اینگونه فعالیتهای تدریجی»، برای تمامی دروس مورد تأکید می باشد.

تقویم آموزشی نیمسال اول 1399/1400

انتخاب واحد در نیمسال 991 بر اساس گروه های آموزشی استاندارد سه گانه علوم مهندسی – برق و کامپیوتر – ساختمان و معماری از تاریخ 1399/06/10 لغایت 1399/06/20 توسط دانشجو در سامانه ی آموزشی ناد به نشانی، reg.nus.ac.ir انجام خواهد گردید.

گروه های آموزشی آموزشکده:

گروه آموزشی برق و کامپیوتر: گروه الکترونیک- گروه برق

گروه آموزشی علوم مهندسی: شامل گروه تاسیسات – گروه صنایع شیمیایی – گروه مکانیک خودرو 

گروه آموزشی ساختمان و معماری: گروه معماری

شروع کلاسها: شنبه مورخ 1399/06/22

امتحان معرفی به استاد:

دانشجویان متقاضی و واجد شرایط (با گذراندن یک و یا حداکثر 4 عنوان درس تئوری یا عملی فارغ التحصیل می گردند) از روز شنبه مورخ 1399/06/01 لغایت روز پنجشنبه مورخ 1399/06/27 با مراجعه به پورتال آموزشکده به نشانی p2ksh.nus.ac.ir ( قسمت میز خدمت ) نسبت به دانلود و تکمیل و امضای فرم درخواست دانشجو اقدام و در سامانه ی میز خدمت به نشانی khedmat.nus.ac.ir درخواست معرفی به استاد خود را با پیوست اسکن فرم مربوطه ثبت نمایند. بدیهی است مسئولیت عدم ارسال درخواست معرفی به استاد به عهده دانشجو می باشد.

نکته1: ثبت نام معرفی به استاد صرفاً از طریق سامانه ی میز خدمت به نشانی khedmat.nus.ac.ir انجام می پذیرد و از مراجعه حضوری به اداره ی آموزش جداً خودداری نمایید.

نکته 2: دانشجویان حائز شرایط و متقاضی معرفی به استاد نیازی به ثبت انتخاب واحد در بازه زمانی انتخاب واحد توسط دانشجو نیست و انتخاب واحد ایشان بعد از ارسال درخواست خود در سامانه ی میز خدمت توسط کارشناس آموزش انجام می پذیرد.

نکته3: امتحان بصورت مجازی توسط استاد مربوطه از تاریخ 1399/06/29 لغایت 1399/07/03 برگزار می گردد و جهت کسب اطلاعات زمان دقیق امتحان دروس انتخابی خود به گروه ارتباطی معرفی به استاد نیمسال 991 در پیام رسان واتساپ با لینک دعوت زیر بپیوندید.

https://chat.whatsapp.com/E4ddwGAtXx66bjcXHMxSTP

نکته 4: در صورت عدم حضور در جلسه امتحان مجازی بر اساس برنامه امتحانی که توسط استاد مربوطه در گروه معرفی به استاد 991 اطلاع رسانی می گردد نمره صفر ثبت خواهد گردید و دانشجو حق امتحان مجدد در نیمسال جاری را ندارد.

حذف و اضافه: شنبه 1399/06/29 الی پنجشنبه 1399/07/03 ساعت و تاریخ دقیق از طریق سامانه ی آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای ( ناد ) به نشانی reg.nus.ac.ir  اعلام خواهد شد.

حذف اضطراری: شنبه 1399/07/05 الی پنجشنبه 1399/09/27

پایان کلاسها: پنجشنبه مورخ 1399/10/11

امتحانات پایان نیمسال دوم 1399/1400 : شنبه مورخ 13/10/1399الی پنج شنبه مورخ 02/11/1399 تذکرات مهم

1- دانشجویانی که 2 بار و بیشتر مشروط و یا سقف تحصیلی آنان پرشده است (ورودی مهر 1397 و قبل از آن) می بایست درخواست مجوز ادامه تحصیل از طریق سامانه ی سجاد به نشانی https://portal.saorg.ir ارسال نمایند و تا زمانی که از کمیسیون موارد خاص مجوز دریافت نکرده باشند مجاز به انتخاب واحد نمی باشند.

نکته مهم : دانشجویان روزانه مشروط 3 ترم و بیشتر در صورت اخذ مجوز ادامه تحصیل کمیسیون موارد خاص شهریه پرداز میگردند.

2- دانشجویانی که در این نیمسال با اخذ 20 تا 24 واحد فارغ التحصیل می گردند نسبت به اخذ 20 واحد اقدام نموده و در زمان حذف و اضافه در صورت اعلام به آموزش و واجد شرایط بودن مجوز صادر می گردد.

3- کلیه دانشجویان روزانه شهریه پرداز و نوبت دوم ( شبانه ) که بدهکار می باشند باید نسبت به تسویه حساب خود از طریق درگاه پرداخت الکترونیکی آموزشکده در سامانه ی ناد با استفاده از کارت های عضو شبکه شتاب اقدام نمایند.

4- دانشجویان روزانه ی ورودی 962 و قبل از آن، با توجه به اتمام سنوات مجاز، شهریه پرداز خواهند بود.

5- دانشجویانی که در بازه زمانی انتخاب واحد، نسبت به ثبت واحد خود اقدام ننمایند در بازه ی حذف و اضافه احتمالا با محدودیت انتخاب تعداد واحد درسی روبرو می گردند و کلیه عواقب ناشی از آن به عهده ی دانشجو می باشد.

6 - عدم مراجعه به سامانه آموزشی ( ناد ) و انجام ندادن انتخاب واحد به منزله ترک تحصیل خواهد بود.

اداره ی آموزش آموزشکدهی فنی و حرفه ای پسران شماره ی 2 کرمانشاه